Bőrgyógyászat és speciális gyermekbőrgyógyászat magánrendelés az Újszeged Egészségközpontban

Bőrgyógyászat és speciális gyermekbőrgyógyászat magánrendelés az Újszeged Egészségközpontban

Több évtizedes tapasztalattal a gyermekkori bőrbetegségek, a felnőtt bőrgyógyászat és a dermatoszkópos anyajegyvizsgálat, a melanoma szűrés területén

A gyermekkor, különösen a csecsemőkor bőrbetegségei erősen eltérnek a felnőttkori dermatológiai kórképektől, ezért ma már külön orvosi szakma.

gyermek bőrgyógyászat keretében vizsgált eltések az atópiás dermatitis, a bőrfertőzések, akár bakteriális, gombás, virális vagy parazitás, a pelenka dermatitis, haemangiomák. 

A lábon kialakult, nem gyógyuló sebek esetében szakszerű és folyamatosan végzett sebkezelésre van szükség. Az Újszeged Egészségközpontban orientációja miatt a diabeteses láb megelőzése, gondozása kiemelt feladat.

A krónikus sebek kezelése olyan subspecialitás, amely különleges szakértelmet, speciális képzettséget igényel, ezen a területen is 20 éves klinikai tapasztalattal rendelkezik szakorvosunk. Nem elég egyszerűen csak a korszerű kötszereket alkalmazni, hanem a sebekről az elhalt anyagokat el kell távolítani, a fertőzést meg kell akadályozni, és a vér-, és nyirokkeringést biztosítani kell a végtagban. 

A dermatoszkópos anyajegyvizsgálat jelentősége vitathatalan annak érdekében, hogy a malignus betegségeket korán felismerjük. A rendelésen kiemelt jelentőséget kap ezen dermatoszkópos anyajegyvizsgálat azoknál, akiknél 20-30-nál több anyajegy vagy családi halmozódás merül fel.  A diszpláziás anyajegy szindróma – más elnevezésein atipikus anyajegy szindróma (AMS) vagy familiáris atipikus többszörös anyajegy-melanoma (FAMM) szindróma – azokat a bőrelváltozásokat foglalja magába, amelyek bizonyos családokban örökletesen adódnak tovább.  Ezekben az esetekben nemcsak az első alkalommal, hanem a későbbi kontrollvizsgálatokon is mindig elvégezzük a teljes test összes bőrelváltozásának vizsgálatát is a dermatoszkópia segítségével.

A magánklinikán nem csak gyermek bőrgyógyászat magánrendelés, hanem felnőtt bőrgyógyászat magánrendelés egyaránt működik, több évtizedes klinikai tapasztalattal, komoly tudományos eredményekkel rendelkező bőrgyógyász szakorvos segítségével.

A cukorbetegség szövődményeinek bőrgyógyászati megjelenési formáit is kiemelten, magas színvonalon látjuk el. A diabeteses láb szűrése, a lábszárfekélyek kezelése a legkorszerűbb módszerekkel zajlik.

Az örökletesség igazolására molekuláris diagnosztikai vizsgálatok is végeztethetőek az Újszeged Egészségközpontban az SZTE Központi Labor bevonásával.

A bőrgyógyászat magánrendelés várakozási idő nélkül elérhető, Szeged könnyen megközelíthető városrészében, Újszeged központjában található és parkolási díj nélkül igénybe vehető.

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO