Belgyógyászat-Endokrinológia-Diabetológia

RENDELÉSI IDŐ ÁRAINK

Az endokrinológia szakrendelésen a belső elválasztású mirigyek működésének rendellenességeivel foglalkozunk. Az összes endokrin betegségre kínálunk diagnosztikus és terápiás megoldást. Ide tartoznak az agyalapi mirigy, a pajzsmirigy, a mellékpajzsmirigy, a női és férfi és nemi szervek valamint a mellékvese működészavarai.

Minden szakorvosunk jelentős klinikai tapasztalattal rendelkezik, nemcsak a gyakori endokrinológiai betegségek (pajzsmirigy betegség, klimax, női nemi hormonális zavar, meddőségi vizsgálat), hanem a ritkán előforduló betegségek kivizsgálásában, differenciál diagnosztikájában és kezelésében is.

A diabetológus a szénhidrát anyagcsere zavaraival foglalkozik, ami az orvostudomány jelentős részét magában foglalja. Ide tartoznak a cukorbetegség megelőző állapotainak, illetve a már kialakult 1-es vagy 2-es típusú diabétesznek a felismerése, beállítása, gondozása. A társuló magas koleszterin- vagy vérzsírérték, az inzulinrezisztencia vagy a magas vérnyomás kezelése is a diabetológia feladata.  A diabetológus mindent megtesz azért, hogy a potenciális szövődmények ne alakuljanak ki, melyek közé a szem, a vese és az idegrendszer károsodása, valamint az érszűkület okozta szívinfarktus, stroke és alsó végtagi amputáció tartoznak.

A diabetológus magánrendelés az Újszeged Egészségközpontban egyedülálló, speciális kliniai háttérrel, tudományos kuttással, a legkorszerűbb eszközökkel, kiemelkedő személyes tapasztalattal a hazánkban elérhető összes folyamatos szöveti cukormonitorizáló sensorokkal.

A belgyógyászat - diabetológia - endokrinológia magánrendelés várakozási idő nélkül elérhető, Szeged könnyen megközelíthető városrészében, Újszeged központjában található és parkolási díj nélkül igénybe vehető.

Az elérhető eszközös vizsgálataink:

  • Kalibrált hangvilla, Monofilamentum, Neurometer, Autonóm neuropathia vizsgálata reflexteszttel

 
© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO