Tevékenységeink

2019. december 1-jétől többek között azzal a céllal alakítottuk ki az Újszeged Egészségközpont-Diabetes Centrumot, hogy az állami szakrendeléseken tapasztalt hosszas várakozás helyett lehetőséget biztosítsunk magánorvos elérésére Újszeged területén. Számtalan szakterület érhető el magánrendelés formájában, részletekről
tájékozódhatnak munkatársainkról ide kattintva. A magas szakmai színvonalat több évtizedes gyakorlattal, a klinikákon nemcsak a betegellátásban, hanem a tudományos életben is kiemelkedő tapasztalattal rendelkező kollégák biztosítják. A szakorvosok nyugodt környezetben fogadják a pácienseket. A bejelentkezés mind telefonon biztosított 8.00-19.00 óra között, mind neten napi 24 órában.

A magánrendelés Újszeged központjában, Szeged belvárosában, a város és a környező településekről könnyen megközelíthető helyen található kellemes környezetben.

A diabetológián kívül számos szakterület működik Klinikánkon, szakmailag széles körben elismert szakorvos csapattal. Több professzor és magas tudományos minősítésű orvos tartozik a szakembergárdához. A nagy érdeklődéssel kísért szakterületeink közé tartozik a széleskörű ultrahang vizsgálatok végzése. A fül-orr gégészet, a kardiológia, a reumatológia, a neurológia, a diabetológia és az endokrinológia szakmákat országosan, vagy - nem túlzás állítani - világszerte is kiemelkedő teljesítményű, nagy tekintélyű professzorok képviselik szakrendelésükkel intézményünkben.

 

A Diabetes Centrum a Magyar Diabetes Társaság akkreditált ellátó helye, így biztosított a XXI. századi korszerű cukorbetegség megelőzés, szűrés és gondozás egy helyen.  A komplex ellátásban nemcsak nagy tapasztalatú diabetológusok, hanem dietetikus és diabetes edukátor is részt vesz.

A Diabetes Centrumban a cukorbetegség önellenőrzéséhez szükséges eszközök is kedvezményesen, gyorsan beszerezhetőek, használatuk diabetes edukátorral elsajátítható. Személyre szabott betegoktatás is igényelhető.

Az innovatív diabetológia területén is egyedülálló tapasztalatokkal rendelkezünk, a legújabb folyamatos cukormérő szenzorok beszerzésében, használatában, adatainak kielemzésében személyes tapasztalatainkkal segítjük a diabetesszel élő páciensek teljes, az egészséges társaikhoz hasonló életminőségének  kialakítását.

A cukorbetegeknek nem elegendő az önellenőrzés, rendszeres laborkontroll szükséges. Az Egészségközpontban gyors vérvétel lehetséges. A vérvétel sorban állás nélkül, előzetes telefonos egyeztetést követően pár perc alatt megtörténik. A leletek ügyfélkapun vagy bármely orvosnál elérhetőek, kiértékelhetőek. A korai időpont lehetővé teszi, hogy a munkahelyi kötelezettségeket sem kell módosítani miatta. A vérvétel Újszeged városrészben egyébként is kevés helyen elérhető, így hiánypótló ellátási lehetőség.  A nálunk végzett mintavétel olcsó vérvétel Szeged városában, mivel gyakorlatilag az anyagköltséget szükséges csak kifizetni a páciensnek. A cukorterheléses vizsgálatok (OGTT) zökkenőmentes elvégzésében is tapasztalt kollegáink állnak rendelkezésre.

Kiemelten kezeljük a terhességi diabetes miatt gondozott pácienseket, mivel ez egy fontos időszak mind a kismama, mind a magzat egészsége szempontjából.

A Diabetes Centrumban a cukorbetegség szövődményeinek szűrése is kiemelkedő. Lehetőség van gyakorlatilag minden szövődmény felderítésére egy helyen, egy időben rövid idő alatt. A cukorbetegség minden szervet érintő szövődményei miatt a legtöbb olyan szakorvos elérhető nálunk, akik ilyen betegeket gyakran gondoznak, de nem csak a cukorbeteg pácienseket várjuk családias környezetben.

Ez a komplex diabetes magánrendelés Szeged városán kívül még az országban is csak néhány helyen érhető el.

Büszkék vagyunk, hogy éves szinten több ezer betegnek segíthetünk valamilyen megbetegedés vagy azok megelőzése kapcsán, és a visszajelzések alapján a páciensek teljes megelégedettségét váltja ki munkánk. Jelenleg a Google statisztikájában és a személyes vélemények, kommentárok alapján 5/4.9 csillagos értékelésnek örvendünk, számos pozitív hozzászólással megerősítve az eredményt.

Nemzetközi szinten is jelen vagyunk a betegellátásban. Amerikától kezdve Egyesült Arab Emírségekből - Dubajból, Anglián keresztül Európa számos országából, például leggyakrabban Hollandiából, Ausztriából, Németországból, Romániából, Szerbiából, Szlovákiából is fogadtunk, fogadunk jelentős számú beteget, és nem is egyszeri alkalommal kérik segítségünket , kontroll vizsgálatra is járnak vissza hozzánk személyesen vagy távkonzultáció során kapnak ellátást.

Törekszünk a szakmaiságon kívül a vizsgálatok árait megfizethető szinten tartani, a magas minőség nem párosul nálunk az átlagosnál nagyobb költséggel. 

 

Kényelmes, gyors ellátás lehetséges magas színvonalon az Újszeged Egészségközpontban, ahol a szakértelem mindig a központban van!

 

Várja Önt is az Újszeged Egészségközpont szakértő csapata!

 


 

 

ENGLISH WEBSITE

 

Képeink:

 

 

 

Fotó

Fotó

 

Fotó

Rendelő
01
00
© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO