Tevékenységeink

2019. december 1-jétől többek között azzal a céllal alakítottuk ki az Újszeged Egészségközpont Diabetes Centrumot, hogy az állami szakrendeléseken tapasztalt hosszas várakozás helyett lehetőséget biztosítsunk magánorvos elérésére Újszeged területén. Számtalan szakterület érhető el magánrendelés formájában, részletekről tájékozódhatnak munkatársaink (itt). A magas szakmai színvonalat több évtizedes gyakorlattal, a klinikákon nemcsak a betegellátásban, hanem a tudományos életben is kiemelkedő tapasztalattal rendelkező kollégák biztosítják. A szakorvosok nyugodt környezetben fogadják a pácienseket. A bejelentkezés mind telefonon biztosított 8-19 óra között, mind neten napi 24 órában.

Egyedülálló Szeged városában azért is, mert a magánrendelés ingyenes parkolással várja a pácienseket.

A magánrendelés Újszeged központjában, a város és a környező településekről könnyen megközelíthető helyen található kellemes környezetben.

A Diabetes Centrum a Magyar Diabetes Társaság akkreditált ellátó helye, így biztosított a XXI. századi korszerű cukorbetegség megelőzés, szűrés és gondozás egy helyen.  A komplex ellátásban nemcsak nagy tapasztalatú diabetológusok, hanem dietetikus és diabetes edukátor is részt vesz.

A Diabetes Centrumban a cukorbetegség önellenőrzéséhez szükséges eszközök is kedvezményesen, gyorsan beszerezhetőek, használatuk diabetes edukátorral elsajátítható. Személyre szabott betegoktatás is igényelhető.

Az innovatív diabetológia területén is egyedülálló tapasztalatokkal rendelkezünk, a legújabb folyamatos cukormérő szenzorok beszerzésében, használatában, adatainak kielemzésében személyes tapasztalatainkkal segítjük a diabetesszel élő páciensek teljes, az egészséges társaikhoz hasonló életminőségének  kialakítását.

A cukorbetegeknek nem elegendő az önellenőrzés, rendszeres laborkontroll szükséges. Az Egészségközpontban gyors vérvétel ingyenes parkolással lehetséges. A vérvétel sorban állás nélkül, előzetes telefonos egyeztetést követően pár perc alatt megtörténik. A leletek ügyfélkapun vagy bármely orvosnál elérhetőek, kiértékelhetőek. A korai időpont lehetővé teszi, hogy a munkahelyi kötelezettségeket sem kell módosítani miatta. A vérvétel Újszeged városrészben egyébként is kevés helyen elérhető, így hiánypótló ellátási lehetőség.  A nálunk végzett mintavétel olcsó vérvétel Szeged városában, mivel gyakorlatilag az anyagköltséget szükséges csak kifizetni a páciensnek. A cukorterheléses vizsgálatok (OGTT) zökkenőmentes elvégzésében is tapasztalt kollegáink állnak rendelkezésre.

Kiemelten kezeljük a terhességi diabetes miatt gondozott pácienseket, mivel ez egy fontos időszak mind a kismama, mind a magzat egészsége szempontjából.

A Diabetes Centrumban a cukorbetegség szövődményeinek szűrése is kiemelkedő. Lehetőség van gyakorlatilag minden szövődmény felderítésére egy helyen, egy időben rövid idő alatt. A cukorbetegség minden szervet érintő szövődményei miatt a legtöbb olyan szakorvos elérhető nálunk, akik ilyen betegeket gyakran gondoznak, de nem csak a cukorbeteg pácienseket várjuk családias környezetben.

Ez a komplex diabetes magánrendelés Szeged városán kívül még az országban is csak néhány helyen érhető el.

Kényelmes, gyors ellátás lehetséges magas szakmai színvonalon.

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO