Vérvétel-laborvizsgálat

1. Nem szükséges az internetes bejelentkezés, elegendő telefonon időpontot egyeztetni. Vérvétel munkanapokon 1/2 6-8 óráig történik, éhgyomrosan. A rendszeres gyógyszerek vízzel bevehetőek az éhomi vizsgálatokhoz.

Időpontegyeztetés munkanapokon 8.00-19.00 óra között a +36 30 440 1161 telefonszámon biztosított.
A vérvétel elvégzésére maximum 5 munkanapot kell várni.

2. Laborvizsgálatok beutalóval érkezőknek 2.000 Ft, laborvizsgálatok beutaló nélkül 6.000 Ft.
Vércukorterhelés (OGTT) 2 órát vesz igénybe : 4.000 Ft.

Menete: Először vérvétel éhgyomorra, majd a hozott 75 g cukor elfogyasztása után ismételt vérvétel 30, 60, 90, 120 percnél. Mind a vércukor, mind az inzulinszintek meghatározásra kerülnek, az inzulinrezisztencia vagy a cukorbetegség, illetve annak megelőző állapotainak pontos felmérése érdekében.

3. A laborvizsgálatok elvégzése a SZTE Központi Laboratóriumában történik.

4. Az eredmények átlagos esetben 24 órával később letölthetőek, akár kinyomtathatóak a személyes ügyfélkapun keresztül, így biztosított, hogy a személyes egészségügyi adatokhoz csak a jogszabályban meghatározott személy fér hozzá. Amennyiben a digitális adattovábbítás nem kielégítő Önnek, a vérvétel elvégzésekor előre egyeztetve, lehetőség van a lelet nyomtatott formában való kiadására is.

5. Az a kezelőorvos is megtekintheti a leletet, akinek az EESZT (Elektronikus Szolgáltatási Tér) eléréséhez, a betekintéshez jogosultsága van.

INGYENES PARKOLÁS A RENDELŐ MELLETT!

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO