Vércukormérő segédeszköz forgalmazás

VÉRCUKORMÉRŐ SEGÉDESZKÖZ FORGALMAZÁS

1. A Diabetes Centrum céljának tekinti az anyagcsere betegségekkel élők minél teljesebb és kényelmesebb ellátását. Ennek lényeges eleme a megfelelő kezeléshez szükséges segédeszközökkel való minél egyszerűbb, és anyagilag kedvezőbb kiszolgálás.

2. A Diabetes Centrumban nemcsak megvásárolhatók a vércukormérés segédeszközei, hanem szakképzett diabetes edukátor végzi a cukorbetegoktatás feladatait, segít az eszközök helyes használatának elsajátításában, működtetési nehézségek kiküszöbölésében ( pl. hibás tesztcsíkok cseréjében), és a  cukorbeteg oktatás egyéb területein.

3. A diabetes edukátor a segédeszköz gyártókkal való szoros kapcsolata révén elsők között értesül a legkorszerűbb eszközökről, azok használatáról és a lehetséges akciókról, mely fontos előny a patikai forgalmazáshoz képest.

4. A diabetológus magánrendelés az Újszeged Egészségközpontban egyedülálló, speciális kliniai háttérrel, tudományos kuttással, a legkorszerűbb eszközökkel látja el a betegeket, ezek beszerzésében, használatában teljes körű segítséget nyújtunk.

Kiemelkedő személyes tapasztalattal rendelkezünk a hazánkban elérhető összes folyamatos szöveti cukormonitorizáló sensorral. Segítséget nyújtunk a szenzorok beállításában (Freestyle Libre, Dexcom), vagy a Magyarországon elérhető, az Egészségbiztosító által támogatott Medtronic, Medtrum szensor megvásárlásában, illetve a GlucomenDay szenzor forgalmazásában. Utóbbi szenzor esetében a Dél Magyarországi régiós cukormérő szenzor edukátorunk dolgozik nálunk.

Részletek a munkatársaink menüpontban.

 

A forgalmazott segédeszközökről információ: http://e77.hu/betegtajekoztato-kiadvanyok

 

FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÜKET, HOGY JOGSZABÁLYI VÁLTOZÁSOK MIATT EZEN FORGALAMZÁSUNK JELENLEG KORLÁTOZOTTAN ÉRHETŐ EL!

Mindenképpen érdeklődjön diszpécserünknél az aktuális információkról!

 

NYITVATARTÁS:

Előzetes telefonos egyeztetés alapján!

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO