Távkonzultáció

TÁVKONZULTÁCIÓ MENETE

 1. A webfelületen a személyes adatok kitöltésével bejelentkezés, adatvédelmi nyilatkozat elfogadása.

 2. Az ellátás jellegénél a távkonzultáció kiválasztása.

 3. Ennek kiválasztásával elég bármilyen időpontot megjelölnie.

 4. A megadott e-mailre számlaszámot küldünk, amire átutalással lehet teljesíteni a távkonzultáció díját, mely az eredeti vizitdíj 20%-kal csökkentett összege.

 5. Amennyiben átutalta az összeget, az  címre küldje el a legutóbbi leleteket, amelyeket egy személyes vizitnél is bemutatna kezelőorvosának, dietetikusának.

 6. Ebben az e-mailben megadhat Önnek preferált 2-3 időintervallumot egy lehetséges szóbeli konzultáció idejére, amit igyekszik a kezelőorvos figyelembe venni. Ezek az átutalás utáni 14 napra vonatkozhatnak.

 7. A banki átutalást igazoló értesítés után ezeket a leleteket automatikusan továbbítjuk a kiválasztott kezelőorvosnak, dietetikusnak. Az elektronikus számlát az utalásról 5 munkanapon belül e-mailben küldjük.
   
 8. A kezelőorvos 5  munkanapon belül válaszol Önnek: amennyiben szakmailag úgy ítéli meg, hogy e-mailben a szakma szabályai szerint tud konzíliumot adni, akkor elektronikus írásos formában.  
  Amennyiben úgy gondolja, hogy szóbeli konzultáció szükséges, e-mailben megad egy időpontot, amikor keresheti Önt. ( pl. a google meet az elektronikus térben orvos-beteg találkozást tesz lehetővé, mely számítógéppel letöltés nélkül ingyenesen használható). A konzultáció időtartama 10-15 perc. Időpontjának módosítására Önnek e-mailben 1 alkalommal van lehetősége, a megadott időpontot megelőző 48 órával.
  Ha a szakorvos indokoltnak tartja a leletei alapján a valós személyes találkozást, akkor keresni fogjuk, hogy mikor jöhet létre a személyes konzultáció. Ez esetben csak a távkonzultáció és a személyes közötti különbözetet kell fizetnie a megjelenéskor.

 9. A kezelőorvosa, dietetikusa az Egészségközpont hálózatán keresztül bárhonnan át tudja tekinteni az elektronikus térben megtalálható korábbi leleteit, így teljes egészségügyi állapotát mérlegelve alakítja ki javaslatait.

 10. A távkonzultáció tartalmáról a kezelőlapot az ügyfélkapun letöltheti, vagy ki is nyomtathatja.  Az egyéb dokumentáció (pl. szakorvosi javaslatok, adókedvezmény igénybevételéhez vagy jogosítvány egészségügyi alkalmassághoz szükséges igazolás) is az ügyfélkapun elérhető, így biztosított, hogy személyes egészségügyi adataihoz illetéktelen nem fér hozzá.
  Amennyiben nem rendelkezik ügyfélkapun belépéssel, kérésre e-mailben elküldjük a dokumentumokat, vagy előzetes egyeztetés után átvehetőek személyesen az Egészségközpontban.
   
 11. A kezelőorvos által javasolt gyógyszerek az elektronikus térbe a konzultáció során eljutnak, bármelyik patikában ezután kiválthatóak.

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO