Bőrgyógyászat

 RENDELÉSI IDŐ ÁRAINK

A gyermekkor, különösen a csecsemőkor bőrbetegségei erősen eltérnek a felnőttkori dermatológiai kórképektől, ezért ma már külön orvosi szakma.

A gyermek bőrgyógyászat keretében vizsgált eltérések az atópiás dermatitis, a bőrfertőzések, akár bakteriális, gombás, virális vagy parazitás, a pelenka dermatitis, haemangiomák. A lábon kialakult, nem gyógyuló sebek esetében szakszerű és folyamatosan végzett sebkezelésre van szükség. Az Újszeged Egészségközpontban orientációja miatt a diabeteses láb megelőzése, gondozása kiemelt feladat.

A krónikus sebek kezelése olyan subspecialitás, amely különleges szakértelmet, speciális képzettséget igényel, ezen a területen is 20 éves klinikai tapasztalattal rendelkezik szakorvosunk. Nem elég egyszerűen csak a korszerű kötszereket alkalmazni, hanem a sebekről az elhalt anyagokat el kell távolítani, a fertőzést meg kell akadályozni, és a vér-, és nyirokkeringést biztosítani kell a végtagban. 

A dermatoszkópos anyajegyvizsgálat jelentősége vitathatalan annak érdekében, hogy a malignus betegségeket korán felismerjük. A rendelésen kiemelt jelentőséget kap ezen dermatoszkópos anyajegyvizsgálat azoknál, akiknél 20-30-nál több anyajegy vagy családi halmozódás merül fel.  A diszpláziás anyajegy szindróma – más elnevezésein atipikus anyajegy szindróma (AMS) vagy familiáris atipikus többszörös anyajegy-melanoma (FAMM) szindróma – azokat a bőrelváltozásokat foglalja magába, amelyek bizonyos családokban örökletesen adódnak tovább.  Ezekben az esetekben nemcsak az első alkalommal, hanem a későbbi kontrollvizsgálatokon is mindig elvégezzük a teljes test összes bőrelváltozásának vizsgálatát is a dermatoszkópia segítségével.

A magánklinikán nem csak gyermek bőrgyógyászat magánrendelés, hanem felnőtt bőrgyógyászat magánrendelés egyaránt működik, több évtizedes klinikai tapasztalattal, komoly tudományos eredményekkel rendelkező bőrgyógyász szakorvos segítségével.

Az örökletesség igazolására molekuláris diagnosztikai vizsgálatok is végeztethetőek az Újszeged Egészségközpontban az SZTE Központi Labor bevonásával.

A bőrgyógyászat magánrendelés várakozási idő nélkül elérhető, Szeged könnyen megközelíthető városrészében, Újszeged központjában található.

 

 

Miért jó döntés az Újszeged Egészségközpontot választani? 

  • Szakmailag széles körben elismert szakorvos csapat működik itt,  több professzor és magas tudományos minősítésű orvos tartozik a szakembergárdához.
  • Törekszünk a szakmaiságon kívül a vizsgálatok árait megfizethető szinten tartani, a magas minőség nem párosul nálunk az átlagosnál nagyobb költséggel.
  • A betegségek kezelésén túl a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektetünk.
  • Rugalmas és a betegek igényeihez alkalmazkodó előjegyzési rendszert alkalmazunk.
  • A magánrendelés Újszeged központjában, a város és a környező településekről könnyen megközelíthető helyen található kellemes, nyugodt környezetben, könnyű parkolási lehetőségekkel elérhető.
 

 

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO