Diabetológia-Hypertonológia

 

 RENDELÉSI IDŐ ÁRAINK

A hipertonológus megállapítja a magas vérnyomás betegség súlyosságát, kivizsgálja, hogy elsődleges vagy másodlagos eredete van-e a hipertóniának.  Az újonnan felismert hipertóniás beteget gondozásba veszi, az alapvető diagnosztikai és szövődményfelmérő vizsgálatokat elvégzi és megkezdi a nem gyógyszeres vagy gyógyszeres kezelést. A számos vérnyomáscsökkentő gyógyszer közül felkészültségének köszönhetően kiválasztja azokat, melyeket általában kombinációban kell alkalmazni, a legnagyobb hatékonysággal és a legkisebb mellékhatás profillal.

A hipertónia magánrendelés és diabetológia magánrendelés várakozási idő nélkül elérhető, Szeged könnyen megközelíthető városrészében, Újszeged központjában található.

 

Miért jó döntés az Újszeged Egészségközpontot választani? 

  • Szakmailag széles körben elismert szakorvos csapat működik itt,  több professzor és magas tudományos minősítésű orvos tartozik a szakembergárdához.
  • Törekszünk a szakmaiságon kívül a vizsgálatok árait megfizethető szinten tartani, a magas minőség nem párosul nálunk az átlagosnál nagyobb költséggel.
  • A betegségek kezelésén túl a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektetünk.
  • Rugalmas és a betegek igényeihez alkalmazkodó előjegyzési rendszert alkalmazunk.
  • A magánrendelés Újszeged központjában, a város és a környező településekről könnyen megközelíthető helyen található kellemes, nyugodt környezetben, könnyű parkolási lehetőségekkel elérhető.
 
© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO