Dietetika

 RENDELÉSI IDŐ ÁRAINK

Miben tud segíteni a dietetikus?

Az egészség megtartásában, az életmód változtatásban, a betegségek megelőzésében, vagyis a manapság oly sokat emlegetett prevencióban.

A normálistól eltérő laborértékek esetén, különös tekintettel arra, hogy a metabolikus szindróma és a kardiovaszkuláris rizikófaktorokra.

A már kialakult betegségek étrendi tanácsadásában. - Melyekben a fogyás, a diéta elengedhetetlen feltétele a gyógyulásnak, valamint anyagcsere betegségekben (pl.: cukorbetegség) allergiás betegségek (pl.: glutén-, tej-, tojásmentes étrendek) emésztőszervi betegségek esetén pl.: epe, hasnyálmirigy, máj, gyomor, vese, béltraktus (pl.: Crohn, colitis ulcerosa) kapcsolatos megbetegedések.

Sportolók speciális étrendjének összeállításában.

Mindemellett egyéni testanalízis vizsgálatára is lehetőség van. Testösszetétel ellenőrzése és a tápláltsági állapot folyamatos monitorozása preventív, egészségmegörző szerepe kiemelten fontos. Számos betegség elkerülhetővé válik ha időben felismerjük a szervezetben végbemenő kedvezőtlen változásokat.

Az eredmények ismeretében mindenki személyre szabott táplálkozási tanácsadást kap.

A dietetika magánrendelés várakozási idő nélkül elérhető, Szeged könnyen megközelíthető városrészében, Újszeged központjában található és parkolási díj nélkül igénybe vehető.

 

 

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO