Új lehetőség a vércukor monitorizálásában, 2-es típusú cukorbetegeknek is elérhető cukormérő szenzor!

Új lehetőség a vércukor monitorizálásában, 2-es típusú cukorbetegeknek is elérhető cukormérő szenzor!

Az Újszeged Egészségközpontban egy egyedülálló lehetőség nyílik a cukorbetegek részére!

Elindítottuk a legújabb lehetőséget a cukorbetegség kezelésében! Rendelőnkben még kompkexebb ellátást kaphat, mint valaha!

A folyamatos cukormérő szenzorok világa napról napra bővül, egymás után látnak napvilágot az újabbnál újabb technológiák. A kormány jelentős anyagi segítséget nyújt, állami támogatással lehet igénybe venni a szenzorokat, de csak az 1-es típusú cukorbetegek kaphatnak ilyen támogatással.

 

Mi is az a CGMS?

A szöveti glükóz monitorozás, ismertebb angol kifejezéssel Continuous Glucose Monitoring (CGM) a diabetológiában használt módszer a cukorbetegség kezelésére. A glükózszint vizsgálatának ez a fajtája lehetővé teszi, hogy a páciensek akár néhány percenként friss értékeket kapjanak a vércukorszintjükről, ráadásul a céltartományban töltött idő (TIR=Time In Range) is megnövekedhet az okos glükózmérő szenzor használatának köszönhetően. Megkönnyítve a beteget az ujjbegyes vércukormérés kellemetlenségeitől, hiszen a szenzor folyamatosan automatikusan képes mérni a beteg cukorértékeit.

Betegeink előszeretettel hastnálják a szenzorokat, hiszen nem túlzás állítani, hogy életmentő. Jelzi a cukor ingadozást akár már előre is, így megelőzhető az extrém alacsony cukorszint.

 

Az innovatív ötletek azonban egymás után futnak be. Klinikánkon pedig országosan az elsők között létrehozunk egy "programot", mely lehetővé teszi, hogy ne csak az 1-es típusú cukorbetegek használják előszeretettel a szenzorokat. 

 

Az alábbiak szerint van lehetőség azonnal szenzort kapni az Újszeged Egészségközpontban:

  • Amennyiben foglal időpontot, jelezze kollégánknak szenzor igényét, mire érkezik hozzánk, mi intézzük a szenzor szervezést.
  • Amikor betegünk érkezik a szakorvoshoz, a szakorvos döntése alapján indokolt lenne (akár átmenetileg) monitorozni a cukrát.

(Ilyen esetben eddig az edukátor megrendeli a szenzort az arra jogosultaknak, majd a betegnek többször el kellett mennie külön időpontban edukációra.)

  • Az edukátor kollégánk segít azonnal felhelyezni a szenzort amennyiben a rendelőben éppen rendelkezésre áll a szenzor. (érdemes ügyfélszolgálatunkon érdeklődni a vizsgálat előtt ezügyben. Egyszeri látogatással el lehet intézni mindent!
  • Viselhetik a szenzort 2 vagy akár 4 hétig, de lehet akármeddig, a lényeg, hogy a rendszer tárolja az adatokat, ami megosztható a szakorvossal ha érkezik majd kontroll vizsgálatra, az összes mérési adat egyszerre látható.
  • Az árak tekintetében Klinikánk szállítási díj nélkül, mindennél kedvezményesebb áron juthat szenzorhoz.
  • A jövőben azon dolgozunk, hogy beépítjük az árat a szakorvosi vizsgálatba, annak érdekében, hogy minél olcsóbban jusson egyedülálló módon a komplex teljes körű ellátáshoz.

 

Segítünk azonban kizárólag a beszerzésben és a betanításban is, kollégánknak közvetlen rendelési lehetsége van edukátorként, hogy megrendelje a szenzorokat, egyéb eszközöket az igények szerint.

 

Akit érdekel, szeretne ilyen kezelésben részesülni a leginnovatívabb technológiákkal, keresse ügyfélszolgálatunkat a +36/304401161-es számon és rendelje elő szenzorát mire érkezik a vizsgálatra!

 

A pontos árakat az árlistánkban találhatja!

diabetescentrumszeged.hu/araink

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO