Életmódváltó program az Újszeged Egészségközpontban!

Életmódváltó program az Újszeged Egészségközpontban!

Életmódváltó programunkban az étrendi tanácsadáson túl fizikai aktivitás összeállítása is történik személyi edzővel! Kedvezményes árakkal várjuk, az Ön egészsége érdekében!

Kinek ajánljuk programunkat?

  • Fogyni vágyóknak.
  • Egészségi állapota érdekében szakorvosa (kardiológus, diabetológus, nőgyógyász) testtömeg csökkenést javasolt.
  • Egészségesebb életmódra vágyóknak – javítani szeretne a táplálkozási életmódbeli szokásain
  • Szakemberek felügyelete mellett szeretne fogyni és megtartani az elért eredményeket hosszú távon.
  • Személyre szóló fizikai aktivitás összerakása, edzésterv felépítése fogyás vagy fittebb állapot elérése céljából.
  • Nincs korosztály limit, bárki jelentkezhet a programra.

A programra jelentkezők EGYEDI, CSÖKKENTETT ÁRON kapnak minden a programba foglalt ellátást.  Minden résztvevő kap egy névre szóló kártyát, amit minden eseményre magával kell vinnie, és fel kell mutatni a kollégáinknak. Ennek hiányában nem váltható be a kedvezmény!

 

A program javasolt menete a siker eléréséhez:

Jelentkezést követően: Az aktuális labor paraméterekkel megtörténik az első dietetikai konzultáció. A tápláltsági állapot meghatározása, testösszetétel mérés és elemzés, a meglévő életmódbeli szokások, a korábbi és jelenleg is fennálló egészségügyi problémák megbeszélésre kerülnek. Elérendő testtömeg meghatározása, a közép és hosszútávú célok kitűzése megtörténik. Az anamnézis tükrében személyre szóló diétás tanácsadás. Az étkezésen kívül részletesen kitérve az életmódbeli szokásokra, feltérképezve az egyéni lehetőségeket, mozgásformákat. Igény esetén szakképzett gyógytornász elérhetőségét megadva.

A mozgás az egész élet során igen fontos szerepet tölt be, ennek ellenére igen sokan elhanyagolják, különösen idősödő korban, mert nem csak a lelki egészségre van pozitív hatással, hanem több betegség prevenciójában is nagy szerepe van. A fizikai aktivitás minden életkorban, 65 év felett is rendkívül fontos, mert segít a jó életminőség elérésében. A korral fokozatosan csökken a szervezet állóképessége és az izomerő, de idővel a mozgások is beszűkülhetnek. Emellett egyensúlyi és koordinációs zavarok is felléphetnek, amely hatására a járás bizonytalanná válhat, és nőhet az elesések és csonttörések száma is. Ezeket a tüneteket súlyosbíthatja a különböző betegségek együttes előfordulása, amelyek szintén gyakrabban jelentkeznek a kor előrehaladtával. A rendszeres testedzéssel ezen nem kívánt hatások lassíthatók, illetve egyes esetben vissza is fordíthatók. A fizikai aktivitás számos előnnyel jár az idősebb emberek számára is. Nemcsak fizikailag, de lelkileg is jobban érzi magát az, aki aktív, mert rendszeresen végez valamiféle testmozgást.

Diplomás sport- és egészségfejlesztő szakemberrel, személyi edzővel átbeszélik az elérni kívánt tervet, ami a betegnek személyre szabva elvégezhető. Akár saját otthonában, akár kint a szabadban, az időbeosztása figyelembe vételével. A mozgás jótékony élettani hatásai széleskörűek: a rendszeres edzés fokozza a szív és a tüdő teljesítőképességét, csökkenti a szívizomzat oxigénigényét, a vérzsír-szintet, a vérnyomást; az izommunka csökkenti a vércukorszintet, segít megőrizni az ideális testsúlyt.

 Kontroll dietetikai konzultáció során a vezetett táplálkozási napló elemzése, és az első alkalommal kialakított étrend/életmód ajánlásoknak a gyakorlatban való sikeres megvalósítása megbeszélésre kerül. Felmerülő kérdések, nehézségek átbeszélése. Testösszetétel mérése, a változások pontos követése. Az elért eredmények értékelése.

 

A program tartalmazza:

  • 1 vérvétel, laborvizsgálat
  • 3 alkalom személyes dietetikai konzultáció
  • 3 alkalom személyi edzés

 

A programcsomag ára:

Dietetikai konzultáció egyéni étrendi tanácsadás, testösszetétel mérés, elemzés:

  • 1 alkalom 40-50 perc – 12.000,-FT + ingyenes testösszetétel mérés.
  • További személyes konzultációs alkalmak (2db): 30 – 40 perc – 10000,- Ft + Ingyenes testösszetétel mérés. Igény esetén több alkalom előre egyeztetve.

 Vérvétel, laborvizsgálat: 3.000,- Ft

 

Edzésterv kialakítása és nyomon követése:

  • 5.000,- Ft / alkalom

 

Az árakat külön, minden alkalommal szükséges rendezni, és időpontfoglalás is kötelező a megszokott módon a 30/4401161-es számunkon!

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO