Reumatológia magánrendelés az Újszeged Egészségközpontban

Reumatológia magánrendelés az Újszeged Egészségközpontban

Több évtizedes tapasztalattal különösen az autoimmun reumás betegségeknél, SLE, Sjögren szindróma és polymyositis esetén

Reumatológiai kórképek, izületi-izomeredetű panaszok teljes körű diagnosztikája, differenciál diagnosisa, komplex szakorvosi vizsgálat és kezelés is elérhető.

Az Újszeged Egészségközpontban a reumatológus professzor több évtizedes gyakorlattal rendelkezik bármilyen reuma jellegű panasszal kapcsolatban, a gerinc-derékfájdalommal, a lumbagoval, a porckorongsérvvel, a csípő-térdizületi kopással, a váll-könyök-csuklóizületi fájdalmakkal. Kiemelten foglalkozik az autoimmun eredetű reumás panaszokat is okozó megbetegedések, különös figyelemmel az SLE, a Sjögren szindróma és a polymyositis kivizsgálásával, gyógyszeres kezelésével és komplex fizikoterápiás kezelésekkel. Mozgásszervi panaszok fájdalom csillapítása szükség esetén izületi injekciós infiltrálással.

Szaktanácsadás, a kivizsgálási és kezelési terv összeállítása, igény szerinti utánkövetés.

A reumatológia magánrendelés várakozási idő nélkül elérhető, Szeged könnyen megközelíthető városrészében, Újszeged központjában található és parkolási díj nélkül igénybe vehető.

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO