Időpont foglalás az Újszeged Egészségközpontban

Időpont foglalás az Újszeged Egészségközpontban

Javaslat az időpont foglalással kapcsolatban!

Az időpont foglalás az Újszeged Egészségközpontba nagyon rugalmasan zajlik. Mint megszokott, kétféle módon is lehet foglalni szakembereinkhez:

 

  1. Telefonos időpont foglalás: Egészségügyi szakemberek fogadják hívását, ahol időponot lehet foglalni, esetlges kérdésekre váléaszolnak kollégink.
  2. Online időpont foglalás: A weboldalunkon keresztül történő foglalás esetében a nap 24 órájában foglalhat időpontot szakembereinkhez, ami nem csak azért előnyös, mert bármikor foglalhat, hanem azért is, mert bebiztosítja magát az időben történő ellátásra. Hiszen az online foglalás során kollégáink online is fel tudják venni a kapcsolatot, így egy időben a telefonos ügyfélszolgálattal telefonívás nélkül véglegesítheti időpontját e-mailben.

 

Jelentős számú megkeresést kapunk, sok foglalást kezelünk, a nagy érdeklődésre való tekintettel ennek az online bejelentkezésnek az előnye egyre inkább felértékelődhet!

 

Javasoljuk, hogy időpontját mihamarabb foglalja le annak érdekében, hogy ne kelljen Önnek sem várnia. Nekünk is segítenek ezzel, hiszen így biztosan tudjuk fogadni időben, ahogy Betegeinknek a legmegfelelőbb. Nem jár le a javaslat, vagy nem fogy el a gyógyszer korábban. De nagyon fontos, hogy bár mi mindenben segítünk, ám minden esetben a betegnek kell gondoskodnia a saját időpntjainak menedzselésével. A beteg saját maga tudja a legjobban, mikor esedékes a kontroll vizsgálat.

Kollégáink folyamatosan azon dolgoznak, hogy Önnek ne kelljen várni sokat. Ennek a munkának az erdeménye minden szakterületen meglátszik, sokszor 24 órán belülre tudunk időpontot adni ennek köszönhetően, de fontos megjegyezni, hogy a foglaltság minden percben változhat. Van mikor több foglalást is menedzselünk 1 percen belül.

Vannak olyan vizsgálataink is, ami rövid határidő alatt kellhet, ilyen például az ultrahang vizsgálatok (radiológia) vagy az EKG vizsgálat. Ezen vizsgálatoknál kiemelten figyelünk a rövid határidő betartására.

 

Köszönjük a rendkívül sok érdeklődést és bizalmat, a pozitív véleményeket, amit kapunk, mi felkészülten állunk rendelkezésre a jövőben is segíteni Önnek!

 

 

Járjon Ön is professzionális orvoskhoz, az Újszeged Egészségközpontba!

Telefonszámunk: +36304401161

 

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO